Bedrukte drinkfles

Bedrukte drinkfles bij EIGEN HUISSTIJL

Een bedrukte drinkfles is de leukste manier om er voor te zorgen dat je collega’s, klanten en kennissen voldoende water drinken én reclame maken voor jouw bedrijf of vereniging. Laat op de drinkfles een persoonlijke tekst, logo of jouw bedrijfsnaam drukken zodat je zeker weet dat er aan jou gedacht wordt bij elk slokje. Een bedrukte drinkfles is een musthave in elke sporttas en ideaal om uit te delen. Stel bijvoorbeeld een leuke goodiebag samen die je uitdeelt tijdens een evenement, beurs of bedrijfsuitje. Bij EIGEN HUISSTIJL helpen we je graag bij het bedrukken van bidons én andere items.

Drinkfles bedrukken: opties zijn eindeloos

Een drinkfles bedrukken doen wij precies volgens jouw wensen. Per product verschillen de opties zoals de kleur en de minimale afname. Neem daarom de tijd om rustig rond te kijken op onze website. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je direct de producten bekijken. Naast drinkflessen kun je ook kiezen voor een bidon of reisbeker. Daarnaast vind je in ons assortiment nog veel meer andere leuke items voor in de goodiebag. Ontdek bijvoorbeeld de bedrukte pennen, tassen, paraplu’s, spelletjes en petten. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen altijd worden aangepast aan jouw huisstijl.

Meer weten over een drinkfles bedrukken met logo?

Wil je meer weten over een drinkfles bedrukken met logo? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag. Zo staan wij bekend om onze klantvriendelijke én snelle service. Wij bieden je bovendien de optie om digitaal alvast te bekijken hoe jouw drinkfles er uit komt te zien. Tot slot bezorgen wij zo snel mogelijk (check de levertijden per product) én helemaal gratis. Ben je enthousiast geworden? Plaats je bestelling dan direct of stuur een bericht naar de klantenservice voor een vrijblijvende offerte. We zijn bereikbaar via de e-mail, telefoon en chat en reageren binnen 1 uur.