Over EIGEN HUISSTIJL

Over EIGEN HUISSTIJL

Kostenefficiënt, duurzaam en snel naamsbekendheid creëren en/of vergroten? Jouw onderneming, stichting, vereniging, muziekband, of merk op de kaart zetten? Daar gaat EIGEN HUISSTIJL je bij helpen.

Welkom op www.eigenhuisstijl.nl waar vrijwel alles omgetoverd kan worden in jouw eigen huisstijl! Laat één van onze vele artikelen bedrukken met jouw logo en/of een leuke tekst en creëer of vergroot je naamsbekendheid.

Milieubewust, scherpe prijzen, snelle levering en service op maat! Dat is waar EIGEN HUISSTIJL voor staat.

Ons assortiment in bedrukte artikelen is zeer groot. Hierdoor hebben wij altijd een passend product voor jou. Van een eenmanszaak tot een multinational, ongeacht de branche, samen zoeken we naar een artikel dat past bij jou en jouw bedrijf.


Service op maat

Heb je al helemaal in kaart welke artikel je wil laten bedrukken? En heb je je logo al klaar liggen? Dan is bestellen via de website of per mail zeer gemakkelijk.

Maar…….

Wil je graag gebruik maken van alle voordelen van bedrukte relatiegeschenken en promotiematerialen maar heb je nog geen idee met welke artikelen? Of kom je er niet helemaal uit wat je als bedrukking zou willen? Dan zit je hier goed! Bij EIGEN HUISSTIJL wordt er namelijk met jou meegedacht. Samen zoeken we naar een artikel dat perfect aansluit bij jouw wensen, bedrijf, huisstijl en budget. Vervolgens  wordt er met je meegedacht over de bedrukking. Er kan zelfs een ontwerp voor je worden gemaakt indien gewenst! Kortom, service van A tot Z!

 

Bedrukte Relatiegeschenken

Een cadeau uit blijk van waardering richting medewerkers, bestaande en potentiële klanten en tegelijkertijd je naamsbekendheid vergroten? Dan ben je bij EIGEN HUISSTIJL op het juiste adres. Hier kan je kiezen uit talloze leuke artikelen die je kan laten bedrukken met je logo of een pakkende tekst. Laat medewerkers en andere relaties weten dat ze worden gewaardeerd en zorg er voor dat ze aan je denken, telkens als ze jouw geschenk zien/ gebruiken.

Het aanbod van EIGEN HUISSTIJL is zeer groot, van trendy en hippe artikelen tot de meest traditionele relatiegeschenken! Bedrukte pennen, telefoonopladers, petjes, make-up spiegels, knuffelbeestjes, speakers, snoepjes, sportartikelen, handdoeken, opladers en nog veel meer! Er is altijd wel een artikel dat bij jouw wensen past. Kan je toch niet helemaal vinden wat je zoekt? Bel of mail dan gerust, samen kunnen we dan kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Bedrukte Promotieartikelen

Een beurs, feest, opening, jubileum of een ander soort event is een goed moment om een boodschap over te brengen door middel van een leuke giveaway. Wil je bijvoorbeeld de bezoekers bedanken of wil je je bedrijf onder de aandacht brengen? Of wil je mensen informeren over de lancering van iets nieuws? Laat dan één van de vele leuke giveaways voorzien van jouw logo en deel deze uit tijdens het event. Zorg dat je gezien wordt door middel van een traditioneel of juist een ludieke gadget voorzien van jouw logo of een pakkende slogan.  

Wist je dat promotieartikelen en relatiegeschenken een zeer effectieve manier zijn om reclame te maken? De impact van een relatiegeschenk is gemiddeld 20 tot 60 % hoger dan een massamedium zoals bijvoorbeeld radio of televisie. Ook best wel logisch, een commercial is vaak zeer snel voorbij en niet altijd even doelgericht. Een promotieartikel heeft een hogere attentiewaarde en wordt nog maanden, soms jaren gebruikt.

Wil je ook promotieartikelen met logo bestellen of toch liever een promotieartikel met pakkende tekst? Laat je bedrijfsnaam, slogan, reclame tekst of speciale boodschap op promotieartikelen bedrukken. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste artikel? Of heb je advies nodig voor de bedrukking? Bel of mail dan gerust. Bij EIGEN HUISSTIJL wordt je direct geholpen.

 

Bedrukte Merchandise

Bedrukte merchandise wordt vaak ingezet voor naamsbekendheid in combinatie met omzetverhoging. Merchandise wordt vaak verkocht aan fans, supporters, volgers en/of bezoekers. Het is een marketingtool die vaak in wordt gezet door bijvoorbeeld een (sport)vereniging, een muziekband, kappers en schoonheidssalons, mode zaken of horeca gelegenheden. Er wordt dan gekozen voor een of meerdere artikelen uit het aanbod van EIGEN HUISSTIJL. De gekozen artikelen worden dan bedrukt met het gewenste logo en/of slogan. Alle merchandise wordt vervolgens verkocht aan onder andere fans, supporters, bezoekers en volgers. Hierdoor wordt uiteraard naamsbekendheid gecreëerd en door de verkoop ook nog eens extra inkomsten. Het aanbod van EIGEN HUISSTIJL is zeer groot, er is veel keuze wat soms voor verwarring kan zorgen. Neem daarom contact op om samen de perfecte merchandise te vinden die helemaal bij jouw wensen past.

 

Heb je vragen? Neem dan contact op, je wordt direct geholpen.

 

 

 • Tassen
 • Usp 1
  • Icon (Afbeelding)
  • Usp tekst
   • Digitaal ontwerp
   • Gratis digitale proef
 • Usp 2
  • Icon (Afbeelding)
  • Usp tekst
   • Persoonlijk advies
   • Offerte binnen 1 uur!
 • Usp 3
  • Icon (Afbeelding)
  • Usp tekst
   • Conceptontwikkeling
   • Advies op maat
 • Usp 4
  • Icon (Afbeelding)
  • Usp tekst
   • Scherpe prijzen
   • Snelle levering

TRENDING ITEMS

Laat een van deze trending artikelen bedrukken met jouw logo!

Stuur ons een bericht