Paraplu's

Categorieën
Prijs

t/m

Kleur

Bedrukte Paraplu’s

Over zichtbaarheid gesproken! Een paraplu bedrukt met jouw logo, dat valt echt op. Verder worden ze vaak gebruikt, dat is een garantie met alle regenbuien in ons kikkerlandje!

EIGEN HUISSTIJL heeft een zeer breed aanbod in bedrukte paraplu’s. Zo zijn er bijvoorbeeld stormparaplu’s, kleine en grote paraplu’s, opvouwbare paraplu’s, golf paraplu’s of kinderparaplu’s.  Alle paraplu’s kunnen worden bedrukt op 1 of meerdere panelen. Sommige kunnen zelfs volledig worden bedrukt! In het laatste geval worden de paraplu’s volledig bedrukt met jouw design. Wil je graag een volledig bedrukte paraplu maar heb je hier advies of hulp bij nodig? Neem dan direct contact op. Bij EIGEN HUISSTIJL wordt met jou meegedacht in alle opzichten. Van het bedenken van een mooi design tot het ontwerpen van een perfect logo, of gewoon kleuradvies. Dat wat jij nodig hebt kan worden verzorgd.

 

Paraplu’s met jouw logo als relatiegeschenk

Zie je het al voor je, al je medewerkers met een mooie paraplu met logo. Laat je medewerkers weten dat ze worden gewaardeerd met een mooi cadeau en zorg tegelijk voor naamsbekendheid. De paraplu’s zullen met zekerheid worden gebruikt waardoor ze vaak en op veel verschillende plaatsen worden gezien door voorbijgangers. Jouw logo zal zeker worden opgemerkt en je medewerkers zullen aan je denken, telkens als ze tijdens een regenplens lekker droog blijven onder de paraplu.

Advies op maat

Bij EIGEN HUISSTIJL kan je uitgaan van advies op maat. Of het nou gaat om het uitkiezen van het juiste artikel of de bedrukking ervan, maar ook als je hulp nodig hebt bij het bedenken van een slogan of design. Hier wordt gekeken wat het beste bij jouw bedrijf en huisstijl past waarna we samen een prachtig eindresultaat creëren. Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek waarin alle mogelijkheden besproken kunnen worden? Neem dan contact op.